Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » FIÚK ti hogyan viselkettek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK ti hogyan viselkettek azzal a lánnyal aki bejön nektek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hülyén , vörösödik a fejem , hadarok , feszült vagyok , 14/f önbizalom hiányos vagyok :D
2015. júl. 9. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Beteszem neki általában.
2015. júl. 9. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdetben nekem is így volt, eléggé önbizalomhiányos vagyok, de már leküzdtem. Már tud róla egy ideje, én meg laza vagyok vele, nincs gáz. Csak néha picit túlreagálok dolgokat részéről. Mondjuk van hogy ő is.
2015. júl. 9. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
általában kedves vagyok, jelzem hogy bejön nekem és próbálok minél viccesebb lenni :D általában bejön
2015. júl. 9. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem mondom el neki, addig ugyanúgy ahogy a többivel.

Miután elmondtam, akkor már jönnek maguktól a dolgok.

Ilyenkor mindig azt kell csinálni, hogy közlöd vele, hogy bejön.. Aztán úgyis azon fog gondolkozni, hogy van e esély erre vagy nincs.

Ha van akkor kedves, vicces, közvetlen vagyok, elhívom ide-oda.. stb.

Mikor már tudja és jól reagált, akkor mar te is felszabadúltabb és tudod mit kell tenni, nem nehéz ez :D

(Egyébként én is önbizalom hiányos vagyok de ha egy ilyen összejön az dob rajta. Ha meg nem, hát nem. Van ez így :D)

2015. júl. 9. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!