Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőm exébe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiúval nagyon közeli kapcsolatban vagyok. Tavaly is szakítottak, és akkor is én vigasztaltam a fiút. Idén is, de most úgy tünik végleges a szakítás. Én meg nagyon szerelmes vagyok a fiúba, de nem vagyok olyan szép mint a barátnőm, és a fiúnak csak ő számít. Még mindig odavan a barátnőmért. Amúgy a fiú nagyon helyes, döglenek érte a csajok, de nekem nem a kimézete moatt tetszik, hanem mert figyelmes, kedves, aranyos, humoros. Mit tegyek, hogy ő is is úgy érezzem irántam, ha nem vagyok szép?2015. júl. 6. 20:39
2/4 anonim válasza:
Ha még mindig szerelmes a barátnődbe, nem tudsz semmit tenni, hogy kiszeressen belőle, ha meg összejönne veled, akkor csak arra kellenél, hogy elfeledtesse, ami senkinek sem jó.
Ha nem lenne még mindig oda a barátnődért, akkor megbeszélhetnéd a barátnővel, hogy mit gondol erről és hogy "az áldását adja-e rá?", mert ez egy ki nem mondott szabály, hogy nem mozdulhatsz rá a barátod exére.
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnőd, majd pedig beszéld meg a fiúval. Ha nem most, lehet h később ő is érez majd valamit irántad, max rájön arra h másoknak is bejön és elfelejti az exét (de ha igazán szereted és azt akarod h boldog legyen, akkor örülni fogsz ennek is, és ki tudja, lehet rájön h te kellesz neki)
4/4 anonim válasza:
Ismered azt a mondást, hogy házi nyúlra nem lövünk?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!