Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek mikor volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mikor volt elöször pasitok? Többi lent

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert 14 éves lány vagyok, de a nővéremnek már ilyen idős korában is volt barátja. És a barátnőimnek is volt már pasija. Elég átlagos vagyok, nincs rajtam nagyon semmi ami olyan elrettentő lenne.. És ha úgy érzem hogy szerintem még nem vagyok a korban? Vagy most én vagyok a prűd?

2015. júl. 6. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Normális, ha később érsz.
2015. júl. 6. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ismerkednél szivesen
2015. júl. 6. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem késtél le még semmiről sem! :)

17/L

2015. júl. 6. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért ne járj senkivel, hogy megfelelj másoknak! Akármit mondanak vagy cikiznek, hidd el jobb kicsit elviselni a cikizést, mint utána bánni már pár év múlva, hogy mások nyomására mentél bele olyan dolgokba amit te nem akartál és nem álltál rá készen.

Egyébként egyáltalán nem vagy elkésve, nekem sem volt ilyen korban barátom még, nem is kell, fiatal vagy még és amúgy majd később jobban fognak becsülni a rendes fiúk, ha megtudják, hogy nem jöttél össze akárkivel:)

2015. júl. 6. 11:52
 5/10 anonim válasza:
teljesen normális vagy.. :D tudom mit érzel.. :D én is azt hittem hogy prűd vagyok.. :D pedig csak meseilágban élek.. :D és a kettő nem ugyan az.. :D közelsem. :D mindig is voltak körülöttem srácok akik próbálkoztak,de egyikkel sem kezdtem ki,mert vártam az igazira.. :d én komolyan elhiszem magamról,hogy az első barátom lesz a férjem. :D tudom hogy ez nagy marhaság de így van. :D ezért semmit nem akartam elkapkodni. 6 vagyok és még nem vagyok egy hónaposak a baratommal! ráérsz. :) ha egy tanácsot megfogadsz egy ilyen bolondtól mint én,akkor csak azzal jössz össze akivel tényleg úgy érzed,hogy különleges..nem az első jöttmentel aki szembe jön.:) sajnos elképzelhető,hogy ezzel b*szogatni fognak..sajnos egyik nagyon jó barátnőmnek is ez volt a kedvenc támadása..:) el lehet viszelni.:) légy erős.:*
2015. júl. 6. 12:15
 6/10 anonim válasza:
javítanám az előző hozzászólásom.. :d 16 vagyok. :D:D:D:D
2015. júl. 6. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:

5-ös! én is ilyen lány vagyok/voltam mint te! nem vagy marha, nem is élsz mesevilágban, ha te ilyen remek ember vagy és a barátod is az akkor nagyon szerencsés vagy. én is így gondolkodtam, hogy én csak azzal fogok lefeküdni meg stb akiről tudom, hogy a férjem is lesz. pár hónappal voltam idősebb nálad amikor megismertem, most 20 vagyok, azóta is együtt vagyunk és biztos, hogy együtt is maradunk és házasság lesz belőle pár éven belül! Szóval szurkolok neked! Jó olvasni, hogy vannak még ilyen emberek :)

Kedves Kérdező, látod, nem vagy egyedül és ez jó dolog! Sok sikert :) Legyetek erősek

2015. júl. 6. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Lassan a 15. életévemet töltve, azt hiszem tudom miről beszélsz. Nővéremek már 12 évesen volt egy barátja és kezdtem rosszul érezni magam. Aztán rájöttem, hogy én még nem készültem erre fel és sokkal fontosabb számomra a tanulás. Ne aggódj nem vagy prűd, csak valószínűleg tudat alatt keresed az igazit. :)
2015. júl. 6. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évesen volt először barátom, azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve. Sosem hajtottam rá, hogy legyen valakim a környezetem elvárásából, nem érdekelt a beleszólásuk a magánéletembe, de így alakult, korán megtaláltam akit "kerestem". :) Mindig is komoly kapcsolatra vágytam, olyannal akivel kölcsönösen szeretjük egymást és komolyak a céljaink. Ha 20 évesen találtam volna meg, akkor. Nem vagy elkésve semmivel, ahogy más sem akinek még nem volt ennyi idősen csaja/pasija. Majd belekezdesz amikor úgy érzett eljött az ideje. Ne foglalkozz azokkal, akik ezért cikiznek. :) Ha lesz barátod, ő is többre fog úgy becsülni, hogy korábban nem hagytad magad befolyásolni. Sőt, ha találsz majd egy hasonló fiút, biztos mindkettőtöknek jó érzés lesz, hogy mindegyikőtök első kapcsolata. 17/L
2015. júl. 6. 13:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😃 amúgy nem vagyok későn érő, sőt, a környezetem úgy véli hogy a koromhot képest egész érett vagyok..nem magasztalásból😃 nektek pedig remélem nagyon sokáig együtt lesztek a párotokkal😘
2015. júl. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!