Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik 1 lány mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tetszik az osztályomból 1 lány és nem merek neki szólni.... Nagyon félénk vagyok azt bevallom :D De egyszerüen nem merek oda menni sem...2015. júl. 3. 22:58
1/12 A kérdező kommentje:
14/F
2015. júl. 3. 22:59
3/12 anonim válasza:
A lányok általában szeretik, ha a fiúk helyesen írnak. Szerintem ezzel kezdj.
4/12 anonim válasza:
írj neki fb-on ha személyesen nem megy, de szerintem nyugodtan odamehetsz hozzá :)
5/12 anonim válasza:
inkább személyesen , a szó elszáll , az irást tudja mutogatni
6/12 anonim válasza:
A helyesírásra buknak a csajok szerintem, úgyhogy azzal kezd.
7/12 anonim válasza:
Hívd el a szökőkúthoz 5 órakkor!
8/12 anonim válasza:
Tölts több időt a nyelvtan tanulmányozásával, különben összebeszélek a lánnyal, hogy első randira vegyen neked helyesírási szótárat. :P Menj oda hozzá személyesen, legyél vele kedves és hívd el valahova. Szedd össze magad, ne szalaszd el, hátha te is tetszel neki. ;) Semmiképp ne írd neki, én azok után főleg semmi esélyt nem adnék egy pasinak ha annyi bátorsága sincs, hogy személyesen mondja el nekem. Legyél bátor, de ha netán elutasít, nem veszítesz semmit, lesz még olyan lány aki megtetszik. :) 17/L
10/12 A kérdező kommentje:
A sok eszetlen kommentet nem kértem a helyesírással kapcsolatban -_-
2015. júl. 5. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!