Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú.(én is neki)

Elég sokszor fordult elő az,hogy nyugodtan sétáltunk a folyosón a barátnőmmel,beszélgettünk és megjelent.Köszönt,én is köszöntem és hihetetlen boldog voltam.Olyan fura érzésem lett,pedig csak köszönt.

A ballagásán ugyanez történt és akkor nagyon vártam már hogy megjöjjön és amikor ott volt akkor is beszélgettem a barátnőmmel,jött velünk szemben,köszöntünk neki,elkezdtem befejezni a mondatomat de hirtelen abba hagytam mert felfogtam hogy ott volt és nagyon nagyon tetszik fehér ingben és úgy volt és nem jutottam szóhoz...és úristen nagyon jó volt.

Ez szerelem?

2015. júl. 1. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez vonzalom. A szerelem sokkal több. Persze idővel az is lehet belőle. :)
2015. júl. 1. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:
És hogy vonzalom?Szóval miért vonzódom hozzá?
2015. júl. 1. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudhatod
2015. júl. 1. 12:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Szóval ez még nem szerelem?

Mert amúgy nem csak külsőleg tetszik...

2015. júl. 1. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy közi a válaszokat:)
2015. júl. 1. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy legyen 5-kor a szőkőkútnál.
2015. júl. 1. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces...de én komolyan gondolom
2015. júl. 1. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit értesz szerelem alatt. De ja, ez így még csak a vonzódásnak tűnik. A szerelem az lesz, amikor nem bírod ki amikor nincs a közeledben, megszűnik a világ, amikor vele vagy, hirtelen tele vagy energiával és a világot megváltod, és amikor meg dob, akkor meg akarsz halni.
2015. júl. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!