Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érzed hogy szeretsz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzed hogy szeretsz valakit?

Figyelt kérdés

na ez pont egy olyan kérdés lesz amit letagadok 2 nap múlva, de a lényeg: fiatalabb srác vagyok még nem sok dolgom volt lányokkal (lusta vagyok), és voltunk egy házibuliba ahol megismertem egy lányt, mindketten ittunk főleg én (bubis vizet mi mást), és mivel ő ott aludt lefeküdtek aludni 2 lány egy nagy ágyba,de befeküdtünk melléjük mert mért ne, és lenyomtuk a villanyt, mig a másik csak meg a srác beszélgettek addig ő hozzámbujt és a térdét a lábamra rakta nem tom vágjátok e, de mivel nem mert mást lépni ezért csak megfogtam a combját meg épphogy a melleit, de utána rájöttek a többiek hogy menni kéne szal mennem kellett, namost ez rettentő szánalmasnak tűnhet amit megértek, de el kellett mesélnem na a kérdés: (ez is rettentő borzalom) érzek egy szorító izgató érzést a gyomromban amikor rá gondolok, ráirok, és ne mtudom kiverni a fejemből, pedig csak hozzámbujt ennyi

most ez a szerelem amit érzek vagy mi mert eddig még soha nem éreztem hasonlót onnan vonom a következtetést (de megyek nyelvizsgára nemsokára leht amiatt izgulok csak)

a lényeg hogy ugy szóltok be ahogy akartok nem nagyon zavar amig jön egyetlen értelmes megértő válasz :)

(eddig még semmi hasonló tapasztalatban nem volt részem és igy elsőre hogy én aki lányokkal alig beszél ilyet átéljen.. értitek na, vagy ha nem az se baj)

2015. jún. 26. 03:51
 1/2 A kérdező kommentje:

mig a másik csaj* (4. sor)

nem mertem mást lépni* (5.sor)

2015. jún. 26. 03:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A szeretet ettől még sokkal intenzívebb. Az viszont biztos, hogy vonzalmat érzel iránta. Találgozgass vele, és ha belészeretsz, azt tudni fogod.
2015. jún. 26. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!