Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzed hogy szeretsz valakit?
na ez pont egy olyan kérdés lesz amit letagadok 2 nap múlva, de a lényeg: fiatalabb srác vagyok még nem sok dolgom volt lányokkal (lusta vagyok), és voltunk egy házibuliba ahol megismertem egy lányt, mindketten ittunk főleg én (bubis vizet mi mást), és mivel ő ott aludt lefeküdtek aludni 2 lány egy nagy ágyba,de befeküdtünk melléjük mert mért ne, és lenyomtuk a villanyt, mig a másik csak meg a srác beszélgettek addig ő hozzámbujt és a térdét a lábamra rakta nem tom vágjátok e, de mivel nem mert mást lépni ezért csak megfogtam a combját meg épphogy a melleit, de utána rájöttek a többiek hogy menni kéne szal mennem kellett, namost ez rettentő szánalmasnak tűnhet amit megértek, de el kellett mesélnem na a kérdés: (ez is rettentő borzalom) érzek egy szorító izgató érzést a gyomromban amikor rá gondolok, ráirok, és ne mtudom kiverni a fejemből, pedig csak hozzámbujt ennyi
most ez a szerelem amit érzek vagy mi mert eddig még soha nem éreztem hasonlót onnan vonom a következtetést (de megyek nyelvizsgára nemsokára leht amiatt izgulok csak)
a lényeg hogy ugy szóltok be ahogy akartok nem nagyon zavar amig jön egyetlen értelmes megértő válasz :)
(eddig még semmi hasonló tapasztalatban nem volt részem és igy elsőre hogy én aki lányokkal alig beszél ilyet átéljen.. értitek na, vagy ha nem az se baj)
mig a másik csaj* (4. sor)
nem mertem mást lépni* (5.sor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!