Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nemrég ismertem meg jobban (eddig is ismertem csak köszönőviszonyban voltunk) és beleszerettem. Úgy látom a jelekből, hogy ez az érzés kölcsönös.
A probléma az, hogy a lány pár nap múlva külföldre utazik és csak nyár végén jön vissza...
Még mielőtt elutazik még fogunk találkozni, és most ezen töröm a fejemet ,hogy most még mondjam el neki mit érzek vagy várjak nyár végéig és majd akkor?
Mivan ha külföldön netán talál magának valakit?
Vagy ha most mondom el akkor netán megromolhat a kapcsolatunk?
Mit tegyek?
2015. jún. 21. 01:21
1/6 opened paradise válasza:
Ha meg akarod tenni,akkor inkább előtte.
2/6 anonim válasza:
Nagyjából semmi esély nincs arra, hogy olyasvalakivel találkozzon a nyár végéig, akivel érdemes tartani a kapcsolatot azután is, hogy visszajött, úgyhogy igazából teljesen mindegy ebből a szempontból.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. 2es majd talán jövőre...
2015. jún. 21. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!