Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor és hogy történt az első csók? Részletes sztorikat :D
16 évesen 2 hónapig leveleztem egy sráccal, nagyon belezúgtam. Felutaztam hozzá (250 km) egy olyan nagyvárosba, ahol még sosem jártam. Amint megláttam az az érzés fogott el, hogy bárcsak itt sem lennék. Az idô telt, a kémia mûködött. Az elsô csók az ágyában történt elalvás elôtt.
(Erre nem szeretnék emlékezni, rossz emlék, megbántam.)
Az elsô szerelmemmel/exbarátommal csodálatos volt. :)
17 évesen jöttünk össze. Egyszer nagyon megszívattam szegényt, de nagyon édes volt. :D Ez az egyik legszebb emlékem vele. :)
Éjjel történt, fáztunk, de romantikus hangulat volt, a buszmegállóban beszélgettünk. Én a falnak támaszkodva, ô felém hajolva álltunk. Mindig azzal piszkáltam, hogy ha hideg van, menjen be a váróba melegedni.
Ekkor csend volt, csillogott a szemünk, egymás ajkait néztük. Megszólaltam sejtelmes hangon: "Ugye tudod, mit kell ilyenkor csinálni?" Zavarba jött, remegni kezdett, de határozottan válaszolta, hogy: "Azt hiszem, igen." Közelebb hajolt hozzám, erre elnevettem magam és mondtam, hogy be kell menni melegedni. :D
Szegény srác azt sem tudta fiú-e, vagy lány és édesen félénk hangon csak annyit mondott: "Ez gonosz volt."
Nagyon olvadtam, milyen cuki. :D
Az elsô csókunk igazából egy szájrapuszi volt. :)
Imádom a galambokat, ô a sasokat (teljesen ellentés személyiségünk volt). Egyszer láttunk egy galambot és elnevette magát. Elkezdtem kergetni (:Dd), erre megállt elôttem, mosolygott, iszonyatosan elpirultam és "megcsókolt". Nagyon zavarba hozott, emiatt újra elkezdôdött a kergetôzés (:'Dd).
(A késôbbiekben szinte mindig úgy csókolt meg, hogy magabiztosan magához húzott és megcsókolt. :)) )
Remélem nem gond, hogy ennyi sztorit írtam. :)
18/L
2 hete voltam együtt a barátommal. Pénteki nap, órák után, sehol senki.. felmentünk a termébe a cuccáért :D Egyszer csak magához húzott és megcsókolt, nyelves volt.. Számomra undorító volt, rendkívül nyálas és kínos is, mivel közben elkezdett folyni az orrom, úgyhogy gyorsan odabújtam a mellkasához és észrevétlenül megtöröltem :'D Utána mondta, hogy milyen kis édes vagyok, hogy zavarba jöttem (igazából az orros incidens miatt).
2,5 hónapot voltunk együtt, azalatt kb csak 4-szer volt nyelves, mert undorodtam tőle, nem élveztem:D
Egyik legrosszabb élményem volt..
én 14L, ő 16F
Aztán pár hónapja az osztálytársammal smároltunk picit becsípve, de tisztán emlékszem és nagyon jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!