Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srác be jön egy lánynak?
Egy 14 éves srác vagyok és nem tudom hogy velem van-e a baj vagy engem utasítanak el túl sokan. Szeretem a katonákat, késeket, fegyvereket, tanulni és a játékokat. Egyik nagy kedvencem a Five Night at Freddy's és abból Springtrap a kedvencem. Kép róla: [link]
Ezekről kéne le szoknom vagy csak elutasítanak?
Jajj kár volt megnéznem a képet, most rosszat fogok álmodni.
Ilyen dolgok érdekelnek, ilyenekkel szeretsz foglalkozni, ez tulajdonképp a hobbid, lehet hogy egy veled egyidős lánynak kicsit visszataszító, de nem kell hogy akkor foglalkozz ilyenekkel mikor épp vele vagy, ha nagyon zavar hogy elutasítanak akkor szokj le róla, vagy válts vmi kevésbé durvább, de hasonló dologra.
Minden lánynak más jön be, lehet hogy vki pont ezt fogja szeretni benned.
1. Ja az! :D
2. Bocsi, majd legközelebb oda írom hogy ijesztő. Nem nagyon tudom hogy mivel mert ők ott voltak nekem amikor nem volt egy barátom se. :( Nehéz lesz őket el engedni de meg próbálok valami mást keresni.
3. Az igen. :D Remélem össze jön mind kettő. Amúgy nem nagyon terveztem hogy a tanulmányaimat abba hagyom a hölgyek miatt de azért kösz. :D
4. Tudom, most kezdtem el MontemBike-ozni (nem tudom hogy kell le írni) ez hasonló amiket írtál. De érted hogyha a lány el jönne hozzám akkor meglátja a késeimet meg az Air Soft fegyvereimet akkor rögtön azt hinné hogy pchiopata vagyok és félne tőlem. Pláne ha meg látná hogy játszok az FNAF-el. (nem tudom hogy a képet láttad-e)
Mindenesetre kösz mindenkinek a választ azért segítettetek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!