Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? (Többi lent)
Én egy 15 éves lány vagyok,és szerelmes lettem a másod unokatesómba aki meg 26 éves,és tegnap mentünk le Siófokra az anyjával,szóval ő én meg az anyja,és 2 szobás házban voltunk,én meg ő egy szobába fent az emeletem az anyja meg külön lent,és én az ágyban feküdtem ö meg a földön egy matracon és néztük a plafont mert net meg nem volt,és ő oda ült az ágyam szélére és elkezdte simogatni a lábam és kérdezgetett dolgokat aztán láttam hogy feláll neki és kérdezte hogy meg e foghatja a melleim hát mondom mi baj lehetne belőle,és elkezdte markolászni a melleim és egyre feljebb ment a keze,és megcsókolt aztán heves csókolózásba kezdtünk és megujjazott aminek örültem de mondta hogy én tegyek meg neki valamit ha akarom akár most is,és én leszoptam!Másnap este feküdtünk az ágyon és ő mellettem verte ki,és felizgultam rá és én fejeztem be neki.De ma reggel meg azt mondta hogy holnap este leakar velem feküdni.
Mit tegyek?Benne legyek?Mert hisz szeretem,de az ő érzéseit meg nem tudom.Ez már vérfertőzés ?Vagy csak hallgassak a vágyaimra?Segítsetek kérek,mert számomra ez nagyon fontos!
Szerintem ne feküdj le vele
1. Nem azert, nert verfertozes ( én úgy gondolom, hogy ez mar nem az, de nem vagyok benne biztos) hanem mert másod unokatesok vagytok es mi lesz, ha utána megint találkoztok? ( valami családi "ok" miatt)
2. 15 évesen meg SENKIVEL ne feküdj le
Várd meg a neked megfelelő fiút :)
3. Mivel neked ez az első lesz ezert valószínűleg jobban nyognel, mintha tobbedik alkalom lenne.
4. Bármikor felmehet az anyja :D
Es az azert eléggé gazos :'D
Es egyáltalán miért kerultetek egy szobába? :D
Hogy "jött" ez az egész? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!