Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most szeret vagy mi van?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeret vagy mi van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na szoval volt egy ilyen 2napos kirandulas es egyik oszt tarsammal alapbol joba vagyunk dr most valami fura volt...este kint voltunk az egyik haz tornacan es mindenki fetrengett ossze vissza ő bevagodott a sarokba es mondta h menjek oda.odamentem es odaultem melle majd kozolte h "komolyan?" Es odafekudtem kezdtem elaludni es ott fekudtem mellette majd mondta h fekudjek oda rá(de nem ugy ra mielott felreertitek xd).odafekudtem aellkasara es szt elaludtam.majd felebredtem es arra lettem figyelmes h simogatja a fejemet es szepen be lettem takarva...majd masnap voltunk bobozni es egyutt mentunk es amig huzott fel minket a "cucc" elotte ultem logikusan es azt mondta h doljek hatra es csukjam be a szemem (neki voltam dolve es olyan jo erzes fogott el(...) majd amikor csusztunk mondtam h lassitson mert a feket nem ismeri es mondta h "nyugi nem lesz baj" de olyan kis ari hangon mondta...szoval ennyi lenne "rovoden".Szoval nemtudom h most mi van mert tudom h neki ki tetszik..de szterintem akkor se viselkedik igy egy fiu egy szamara kozombos lannyal..vagy de?segitsetek lecci 16/L 16/F Kecskemét

2015. jún. 17. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem szerelem beled de biztosan tetszel neki :) ha tetszik neked beszeljetek meg egy talalkozot akar fagyi ,mozi stb

18/L

2015. jún. 17. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
*szerelmes
2015. jún. 17. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos. Szerintem szeret.
2015. jún. 17. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Húha, én is kecskeméti vagyok. Kíváncsi vagyok, melyik suliba jársz ? :)
2015. jún. 17. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Eőző vagyok. Egyébként általában nem szokványos az, ha egy srác ilyet csinál, de nem minden esetben jelenti azt, hogy szeret téged, de az több mint valószínű, hogy esélyes, hogy tetszel neki :) A szeretet később alakul ki, egyenlőre még max barátként szeret. Beszélgess vele sokat, próbálj arra utalni, hogy ő is tetszik neked stb. :)
2015. jún. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!