Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Bele szerettem egy fiúba akivel már jó pár hónapja beszélgetek és nem merem el mondani neki csak annyit tud hogy kedvelem. Csak sajnos másba szerelmes mással jár és nem tudom mit tegyek. El mondta nekem hogy ő is kedvel. Bármiről lehet vele beszélgetni.
2015. jún. 17. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne mond el neki, ha masba szerelemes es massal jar akkor te ezzel csak elveszited mint baratot.

18/L

2015. jún. 17. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
el mondta nekem hogy a barátnője meg csalta.. pénteken talizom vele és azt mondta hogy ha nem lököm el magamtól akkor lesz csók meg minden... most is beszélek vele és olyanról beszélünk hogy itt alszik majd egyszer mikkor a szüleim el fogadják meg stb...
2015. jún. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!