Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell jól csókolni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés
Van alakulófélben egy szerelem,és ha oda kerül a sor,akkor hogyan csókoljak majd jól?

2015. jún. 16. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Bob Belcher tudja
2015. jún. 16. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
És egyáltalán csókolni hogyan kell?
2015. jún. 16. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
a nyelveddel maszirozod a másik száját belülröl. ennyi az egész
2015. jún. 16. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, akkor a lány ajkát egy picit nyalogasd is meg, mert azt szeretik a lányok.
2015. jún. 16. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
De az nem nyelves csók?De van az a másik amikor az ajkakkal kell,hogy az egyik ajka felett van az egyik ajkad utána meg a másik ajkad van a két ajka közt.Vagy valami ilyesmi.(Mert láttam már csókot közelről és valami ilyesmi volt. xD)És akkor ilyen létezik,vagy nem figyeltem meg jobban? xD
2015. jún. 16. 16:12
 6/9 A kérdező kommentje:
15 éves fiú vagyok.
2015. jún. 16. 16:13
 7/9 anonim válasza:
figyelj, enis paraztam ezen nagyon :) aztan random megtortent :) es csodas volt, egyszeruen elvezd a pillanatot, mikor odakerulsz osztonbol tudni fogod hogyan kell :) 16L
2015. jún. 16. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Haladóknak belefér egy kis ajak és szájharapdálás. Viszont azt is érzéssel, nem pedig erőből. Nekem egy lány múltkor olyan erővel harapta meg a számat, hogy tényleg elkezdett vérezni és sajnos nagyon fájt.
2015. jún. 17. 01:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet "jól" csókolni, mert ami az egyik partnernek jó, az lehet, hogy a másiknak nem. Van, aki szereti a nyelves csókot, de én rosszul voltam tőle az első alkalommal. Meg később is. Valamiért undorítónak tartom, de más meg azt szereti.

Egyszer egy lány meg akart tanítani csókolózni, aztán meg is dicsért, hogy milyen jól csinálom, de nekem az egy semmilyen csók volt. Pedig imádok csókolózni, és volt is olyan, amelyik fantasztikus volt.

Szóval ha ott tartotok, akkor csak érezd őt. Csináld azt, ami neked jó, de hagyd magad irányítani is. Remélem, hogy kialakul belőle egy nagyon finom csókolózás. :-)

42F

2015. jún. 17. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!