Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy csak tetszés? Fontos lennék neki? Kérlek írjatok
Hali!
Az alapján, amit írtál, nem nagyon kiismerhető a srác, mindenki máshogy éli meg a dolgokat, így nem igazán tud segíteni egy kívülálló. Én nem szoktam fenntartani a szemkontaktust, nehogy kellemetlenül érezze magát a másik fél. Ugyanakkor az is megeshet, hogy a srác érzi magát furán, ha ránézel. Ebből kifolyólag, mint már mondtam, egy kívülálló nem tud segíteni. Inkább gondolkozz el magadban, hogy benned milyen érzéseket váltanak ki ezek a dolgok, akkor lehet könnyebben rá fogsz jönni arra, hogy mi áll a dolog mögött. Az is lehet hogy semmi, az is lehet, hogy igenis sok. Ha mégsem tudsz dűlőre jutni, beszélj a barátaiddal, barátaival, hátha ők többet tudnak. Ezen felül, ha esetleg szeretnél még tanácsot, vagy bármit, nyugodtan írj, segítek amiben tudok :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!