Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik, mit csináljak?
Van egy fiú akivel március óta beszélgetek(snapchaten,viberen)és nagyon tetszik. A barátnőm is szokott vele beszélgetni(neki nem teszik az a fiú). Megtudtam hogy tetszem neki,sőt szerelmes is belém.(ezt a barátnőmnek mondta). Megkérdeztem tőle hogy ez igaz-e és azt mondta hogy igen.Megkérdezte hogy mit gondolok erről az egészről és azt mondtam hogy nekem is tetszik ő.Mondta hogy ezt jobb lenne személyesen megbeszélni,és ezzel én is egyet értettem.Megbeszéltük hogy találkozunk egy fagyizóban,de végül nem jött össze és azóta sem találkoztunk és nem is nagyon beszéltünk még élőben.
Ez az egész történet eleje.
Mostanra már "nehezebb" lett a helyzet.
A fiú nyolcadikos volt,pénteken ballagott el.Meg akartam ölelni és el akartam tőle búcsúzni,de nem sikerült,mert nagyon sokan voltak.A ballagás után rám írt.Azt írta,hogy sajnálja hogy nem ölelhetett meg,pedig még puszit is adott volna.
Az évzárónk szerdán lesz és azt mondta hogy miattam eljön,hogy ott megölelhessen,elbúcsúzhasson rendesen,megpuszilhasson.
1.kérdésem: Ott az évzárón nem mindenki előtt szeretnék tőle búcsúzkodni,meg ölelkezni.Hogyan hívjam el valahova?Mit mondjak neki?
2.kérdésem:Nagyon fog hiányozni,nem csak a beszélgetés,hanem Ő is.Ő nem csak egy "haverom" akivel jókat szoktunk beszélgetni,hanem Ő az a fiú,aki tetszik,akit szeretek.Volt már olyan akibe szerelmes voltam és nem jöttünk össze(mert én nem tetszettem neki) és az elég rossz volt,de ő az osztálytársam volt és vele mindennap találkozhattam,beszélhettem de ez a fiú elmegy,és nyáron nem nagyon tudunk majd találkozni(mert elég sok programunk van). Mit csináljak hogy ne hiányozzon?
3.kérdés:Én nagyon szeretem őt és nem tudom ilyen egyszerűen elengedni.Nem tudom hogy Ő hogy van ezzel,mennyire szeret.Szerintetek folytassuk a beszélgetést,és szeptembertől találkozzgassunk?
előre is köszönöm az értelmes válaszokat:)
Ez a sztori csak túl van spilázva. Lesz még olyan, mint ő, sőt a nyakamat tenném rá, hogy különb is.
Ha akarsz, akkor teszel érte. Ha nem akarsz, akkor nem teszel. Ha csak hülyít, akkor meg nagyobbat fogsz koppanni, mint ha elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!