Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki légyszi mondja meg, hogy mit tegyek!?
Csütörtökön lesz az érettségi bankettem. Úgy gondoltam, hogy majd akkor bevallom a srácnak, aki bejön nekem, hogy tetszik. De nem vagyok biztos abban, hogy megmerem-e tenni, főleg, mert barátnője is van. Félre ne értsetek, nem akarom szétbarmolni a kapcsolatát, csak tudatni szeretném vele, hogy tetszik nekem, még mielőtt teljesen vége lesz a giminek. De nagyon félek a srác reakciójától, meg egyáltalán attól is, hogy hogy csináljam azt, hogy csak úgy odamegyek hozzá, miközben a haverjaival van, és iszogat, és én meg kettesben akarok beszélni vele.. "Kicsit" hülyén jönne ki a szituáció.. De annyira szeretném, ha tudná, hogy mit érzek iránta. Meg abban is biztos vagyok, hogy ha nem mondom el neki,akkor bánni fogom, de lehet, hogy akkor is ez lesz, ha elmondom. :(
Sajnálom, hogy ilyen zavaros lett a kérdésem, de kérlek, ha van ötletetek, akkor segítsetek abban, hogy mit tegyek. Köszi! 18/L
Tudod ez nem éppen a legjobb ötlet, én elhiszem h el akarod mondani de ha barátnője van és szereti is akkor nem kéne ilyeneket momdani. Én megértem h nem akarod szétrobbantani őket de ő nem biztos h megfogja. S
Leéget az egész osztály előtt...plána ha isznak és a haverjaival van...
ha nagyon el akarod mondani neki akkor inkább beszélj meg vele egy időpontot ha elmegy valószínűleg kiváncsi rád, ha nem akkor meg megúsztál egy kegyetlen nagy égést :D
Köszi a választ!
De ha ő a nagy ő, akkor miért jár más lánnyal? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!