Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi erne meg jobban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erne meg jobban?

Figyelt kérdés
Szoval van egy lany akivel nem jottunk ossze de megmaradtunk baratok, viszont en ugy erzem ez a baratsag sosem lehet teljes mivel mind 2-en tudjuk hogy egyikunk tobbet akar.. tehat mi erne meg jobban megtartani ezt a baratsagot es idovel mar nem szerelmet hanem baratsagot latok benne vagy tovabb lepni es hagyni az egeszet a pcsaba? :/
2015. jún. 14. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd az egészet a fenébe. Most ugyan ebbe a csapdába kerültem én is és tanácstalan vagyok. Többet akarok de ő nem és megegyeztünk a barátságban de viszont azóta eltelt 3 hónap és most megint megkeresett és leült mellém a buszon és elkezdtünk beszélgetni. Hogy komolyan gondolja e vagy csak hülyíteni akar azt nem tudom de nagy valószínűséggel nem is akarom. Akkor csak rosszabb lenne. Nehéz lesz de el kell engedni a pi.csába.
2015. jún. 14. 16:35
 2/2 anonim válasza:
Engedd el... nekem is volt mar hasonlo helyzetem es a ,,csak baratsagban" maradtunk. Nem volt jo... Minden nap talalkoztam vele es nehez volt gondtalanul mosolyogni ra es azt mutatni minden rendben. Ebbe kb 1 honap utan bele is orultem. Szoval hagytam a g**ibe es csodas modon kinyilt a szemem es azota osszejottem massal aki sokkal jobb;)
2015. jún. 15. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!