Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelent ez valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
Sokszor bámul, órákon is észrevettem, hogy néz. Sokszor keresi a társaságomat, de ugyanakkor vannak napok, amikor felém sem néz.Ismerősök elmondták nekem, hogy nagyon bír engem. Nagyon félénk lány vagyok a fiúk terén és önbizalom hiányos is, mert kicsi a mellem, nem érzem magam elég nőiesnek. Az arcomat sokan megbámulják, de egyszerűen nem hiszem el, hogy annyira jó lehetek, hogy kellhetnék egy ilyen srácnak, aki jóképű, menő. Kíméljetek lsz az idióta válaszoktól. Köszi előre is.

2015. jún. 14. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenthett valamit. Kérdezd meg tőle hogy tetszik e neki valaki?Ha azt mondja hogy igen, és visszakérdez és esetleg több ? Ír akk valószinu tetszel neki. Egyb. En is hasonlo helyzetben vagyok :)
2015. jún. 14. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
ne legyél önbizalomhiányos, vannak olyian fiúk akiknek nem a külső, hanem a belső a fontos, és szerintem az a fiú megtalálta benned a szerelmét. Egyébként van olyan is, hogy nem a 10/10-es lányok keltik fel a fiúk figyelmét, az enyémet sem, bár én nem vagyok olyan mencsi fajta. Szóval nagy eséllyel tetszel neki.
2015. jún. 15. 00:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Klassz srác lehetsz. Ment a pacsi.
2015. jún. 16. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!