Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az álom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesikeee kérdése:

Mit jelent az álom?

Figyelt kérdés
Na, van egy fiú, egy osztályba járunk, jó haverok vagyunk meg minden...de pár hónapja elkezdtünk ügyezni...és most próbáljuk kerülni egymást ezért nem is dumálunk se semmi...amióta így kerüljük egymást, azt álmodom hogy oda jön hozzám és azt mondja hogy valaki mást szeret...az a valaki az mindig más...a vallomás után megcsókol és én felébredek...Ezeknek az álomoknak van valami jelentése szerintetek?

2015. jún. 13. 22:45
 1/4 anonim válasza:
Az álmok nagy része a nap (esetleg hét) eseményeinek kivetülése... de van pár álom, aminek jelentése van, viszont ez személyenként változik (ezért marhaságok az álomfejtő könyvek) Szerintem most első eset történt.
2015. jún. 13. 22:59
 2/4 anonim válasza:
ja bocs kimaradt egy "az" szócska a vége felé
2015. jún. 13. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez a félelmedet mutatja hogy attol rettegsz kap magának valaki másat, de az hogy megcsókol azt jelentheti hogy a tudatalattid tudja hogy tetszel neki...beszélgess vele újra, egy próbát megér :)
2015. jún. 13. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az álom két dolgot mutat.

1.) Attól félsz, hogy el fogod veszíteni a srácot.

2.) Arra vágysz, hogy ne így legyen, és végre megcsókoljon, együtt legyetek...

2015. jún. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!