Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-4 hónapja barátok vagyunk, neki barátja van 2 éve, van esélyem? 15F
Tehát ugye együtt van kiszemeltem ezzel a sráccal már 2 éve, úgy tudom, hogy a szekszuális életük elég langyos (már ha lehet ilyen kifejezést erre használni), gyakran vitatkoznak és a srác elég kemény dolgokat vág a fejéhez, nem hallgatja minden esetben.
A lánnyal egymás lelki szemetesládái vagyunk (get friendzoned) és néha szórakoztatom perverzségekkel meg ilyesmik. Mindketten picit kockák vagyunk. A szituáció jellemzése eljutott a legnagyobb gondhoz..... elég nagy távolság van kettőnk között, ő Pesti én pedig jó 200+ kilóméterre lakok. Hogyha esetleg összejönne a dolog akkor a realitásba tartozik az is hogy gyakrabban járok fel Pestre (rokonok stb.). Most, hogy itt a nyár (= szabadidő), az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes próbálkoznom? Szervezzek közös programokat vele? Esetleg elég csak neten fűzögetnem és várnom? Van egyáltalán realitása egy ilyen kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!