Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiu lány barátság, féltékenysé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu lány barátság, féltékenység akkor hogy is van?

Figyelt kérdés
Van egy lány eszméletlenül jóba vagyunk mindent megbeszélünk én ugye fiu vagyok- nem érzünk barátságnál többet ezt tisztáztuk az elején. Megy ma randizni.. mondtam szoritok hogy jó legyen tényleg fontos a boldogsága de belül valamiért ugy érzem hogy mentem osszeroppanok pedig tudatomban barátként van titulálva és már az érzelmeim dikálnak nem tuom . mi a véleményetek ?

2015. jún. 12. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fiú és lány között nincs barátság,szerintem ezen az oldalon sokan vannak akik ezt alá tudják támasztani mert hármasával jönnek a "beleszerettem a legjobb barátomba" kérdések...lehet hogy szereted csak még magadnak sem akarod bevallani.

Egyébként ha sok időt töltesz egy lánnyal,ragaszkodni kezdesz hozzá és nem akarod hogy mással legyen...habár ez nem szerelem,de erősen hajlik afelé.

2015. jún. 12. 10:08
 2/4 anonim válasza:
Èn ugyanígy vagyok ma baratommal! Ragaszkodok hozza de nem hiszem h be turn am neki azt hogy szerettem!
2015. jún. 12. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiú és lány között nincs barátság. Valahogy valakinek mindig kellemetlen érzés lesz, valaki biztos hogy sérülni fog. Nekem van barátom és van egy sárc akit szinte úgy szeretek mintha a testvérem lenne, de most lett barátnője ami kifejezetten zavar. Nem tudom miért, talán félek hogy elveszítem, mert attól hogy így tekintek rá még nem testvér és lehet a barátnője meg féltékeny lenne.
2015. jún. 12. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem erősítem meg hogy fiú, és lány között nincs barátság!egyáltalán nem mindenkinél!Vannak pl azok akik szinte együtt nőnek fel, együtt mennek az utcára játszani, mondjuk ma már nincs ilyen sajnos, de még régen. Akik együtt ülnek suliban is a padba, egymás mindennapjaiba vannak, az tényleg olyan mintha az unokatestvéred lenne.Igaz, hogy féltékeny lehet rád, vagy ő terád. de az nem feltétlen igaz hogy szerelemből.

Nehéz egy "testvértöl" távol szakadni, vagy akár elveszíteni őt. Ezért vagyunk féltékenyek.

De van az a fajta, aki viszont tényleg nem barátként tekint a másikra, csak társat keres...

2015. jún. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!