Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Van egy fiú, aki az egyik legjobb barátom. Ma beszélgetés közben (baráti társasággal voltunk, úgyhogy nem én voltam az egyedüli, aki beszélt) folyton engem nézett, és a szeme teljesen csillogott. Már háromszor vallott szerelmet, de leráztam, gondolván 'úgyis csak játszik velem'. Minden poénomon nevet, és sokszor szokott kedveskedni velem.
Ugye ez még nem jelenti azt, hogy szeret? 13/L
Idióta vagy és naiv,már ne haragudj.
Ha utánam koslatna valaki így,összetenném a két kezem.
Miért vagyok naiv? Mert nem akarom, hogy átverjen? Minden második lánytól megkérdezi, hogy járna-e vele. Már nem is azért, de így elég nehéz megbízni a srácban...
Nem akarom, hogy szeressen.
Attól függ a srácnak mit jelent. Mivel igazándiból nagyon sokan nem tudnak két hasonló dolgot kifejező más-más szó közt apró különbséget tenni, legfőképp ha nem is értik, miért kellene.
De fiatal vagy még, szóval légy óvatos. Ha érdekel a srác, akkor beszélgess vele, csináljatok együtt programokat kettesben, de ha lehet ne éld bele nagyon magad, mert még ha komolyan is gondolja annyira fiatal vagy te is és gondolom ő is, hogy simán egyik napról a másikra meglát egy másik lányt amiben talál valamit ami tetszik neki és akkor az nem fog neked jól esni, ha közbe belehabarodsz. Ha jól érzed magad vele akár kettesben is, akkor viszont miért ne adhatnál neki esélyt, az idő majd eldönti mi lesz a dologból. Ha semmi, gazdagabb leszel egy tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!