Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jöjjek vele össze vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöjjek vele össze vagy ne?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de ő sosem fog ugy igazan viszontszeretni.. kavartunk is egy kicsit, de kiderült hogy kihasznál meg minden. Bármire képes lettem volna érte, teljesen el is romlottam pl elkezdtem miatta pialni, cigizni, stb. Még mindig több van köztünk mint barátság, és ettől szerintem meg sem tudnék válni. Most viszont képbe jött egy másik osztálytársam, akinek én vagyok élete szerelme, nagyon megbecsül, stb, helyes is meg minden, de én ugye a másik fiút szeretem, akinél meg semmi esélyem. Mostanában viszont egyre inkább jóban lettünk a másodikkal, és én is imádom csak hát ugye nem úgy mint ahogy ő engem. Bárcsak szerelmes lennék belé, de nem... Mit tegyek?

16/L

2015. jún. 10. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj mégtöbbet beszélgetni a második sráccal,hátha egy idő után beleszeretsz.Az első meg ha ilyen bunkó,akkor nem ér annyit,hogy miatta árts magadnak.
2015. jún. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!