Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pár nap múlva 1 hónaposak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wind0000 kérdése:

Pár nap múlva 1 hónaposak leszünk a barátommal. Van valami ajándékötleted?

Figyelt kérdés

Ő koncertre visz,ezért gondoltam hogy akkor meglepem valamivel, Ő 20, én 17.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 8. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
ajándékozzátok agyon egymást, mert megértétek az egy hónapot! hujujj!!
2015. jún. 8. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora hülyeség...

Minden hónap így fog eltelni majd? :D Újabb 1 hónapot sikerült letudni, ajándék. Ezzel ösztönzitek magatokat arra, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat, mert hó végén ajándékosztás lesz.

2015. jún. 8. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aztán jön majd:

1. csók forduló; hónapforduló; 1. randi forduló; névnap; szülinap; húsvét; karácsony; mikulás; 1. beszélgetés; 1. megbeszélt randi időpontja, amikor nem értem rá; 1. megbeszélt randi időpontja, amikor ő nem ért rá; 1. alkalom, amikor megjött, és már jártam vele; 1. szex; 1. szex, amikor nem állt fel; 1. szex, amikor nekem nem állt fel; 1. alkalom, amikor rájött, hogy amúgy pasi vagyok; hónapforduló, amikor plasztikáztattam a nemi szervemet; 1. beöntés forduló; 1. plasztikából adódó fertőző gyulladásba nem haltam bele-forduló

Aztán végül az év minden napján megajándékozhatjátok magatokat.

2015. jún. 8. 12:17
 4/8 anonim válasza:
Kell a pozitív megerősítés.
2015. jún. 8. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap:D

Gondolom volt boldog 1 hete együtt vagyunk ajándék is:D Micsoda sikerek:)

2015. jún. 8. 13:23
 6/8 anonim válasza:
Két lány osztálytársamnak is most volt sorra a 2. évforduló, nem tudom, honnan szedték az ötletet, de mind a ketten portrét rajzoltattak. Adtak egy fotót, én meg lefestettem. Szerintem ez aranyos ötlet, személyesebb, mint egy szimpla fénykép. :) Ha tudsz rajzolni, vagy ismersz valakit, aki tud, próbáld meg. Persze csak ha tetszik a javaslat.:)
2015. jún. 8. 17:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!:) ez tényleg nagyon ötletes,igen tudok rajzolni,külön rajzórákat veszek lassan 1 éve:)
2015. jún. 8. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: igazad van, el se gondolkozz azon, hogy nevetséges, amit csináltok :) ....
2015. jún. 9. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!