Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem de nem tudom ő hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem tudom ő hogy érez! Szerintetek jó ötlet? (A tobbi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác 15 éves én 13. Még régen az oviban nagyon álandóan puszilgatott mindenhol. És a bátyám aki vele járt egy csoportba bevert neki egyet mert engem mar nagyon idegesitett. Az óvoda óta találkoztunk de nem beszeltünk csak annyit hogy szia, szia. Azota en belezúgtam még facebookon sem instagramon nem merem bejelölni. Szerintetek visszajelölne? Vagy kiröhögne ha meglatna? 13\L

2015. jún. 7. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha még csak be sem jelölöd vagy nem teszel semmit akkor nem fogod meg tudni!!!

de az ovi rég volt már te ennyire emlékszel lehet hogy ő erre nem is emlékszik..

2015. jún. 7. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne várd a csodát. Az élet nem mese. Lépj!
2015. jún. 7. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Jelöld be, aztán ha visszajelöl, akkor rá is írhatsz akár. Ha nem lépsz semmit, csak várod a "sültgalambot", akkor úgyse lesz semmi, így meg legalább megpróbálod, aztán lesz, ami lesz... Hajrá! :)
2015. jún. 7. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Valaki volt mar ilyen vagy hasonló helyzetben?
2015. jún. 7. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Viszont ha rá is írnák mit írjak neki?
2015. jún. 7. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Valami hétköznapit ajánlok, de ez rád van bízva, ez nem tőlünk függ.

pl. Szió!! :D Hogy vagy? És a családod? Mit terveztek, hova mentek nyaralni? Mi a ...... leszünk. Ma vettem egy .......t. Te szereted ezeket?

2015. jún. 11. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Instagramon nyugodtan bekövetheted, persze ha privát a profilja, akkor más a helyzet.
2015. jún. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!