Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted ebbő lehet valami?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ebbő lehet valami? (többi lent)

Figyelt kérdés

A horszkópom monstanában azt irja h spontán jönnek a dolgok különös idegen kérdezzek róla stb. (mert előző kérdésemben róla volt szó)(aki azt nem látta: van 1 fiu aki tetszik de azt mondta van valakije a legjobb haverja azt mondta nkm h nincs) ők segítenek vele összehozni

Viszont én nem érzem,h menne, a horoszkóp meg csak arról ír. Szerintetek? ♥

2015. jún. 3. 18:18
 1/2 Valentina222 válasza:
Én hiszek a horoszkópban de be kell látni hogy nem mond mindig igazat.... az meg hogy van csaja: ezzel vagy leakart rázni vagy ő is érez valamit csak nem akarja hogy tudd. Szerintem beszélgess vele sokat legyetek jóban és a többi megy magától! ;)
2015. jún. 3. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
92%

A horoszkópokkal egy dolog van, amit tudsz kezdeni.

Ha kapsz egyet, akkor azt elrakod egy fiókba, nem nézed meg. Egy hónap múlva előveszed, és ha nem az történt amit ír, akkor rájössz te is, hogy kamu.

(ha elolvasod, akkor akár tudat alatt, de megpróbálsz úgy viselkedni, úgy intézni mindent, ahogyan a horoszkóp írja, ezért lehet aközött és a valóság között hasonlóság)

2015. jún. 3. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!