Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS love! Mit csináljak? Mara...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS love! Mit csináljak? Mara 12,5/L

Figyelt kérdés

Hello. Bocsi ha hosszú.

Mara vagyok. Bocs ha a szereplőket a nevükön hívom, de megpróbálom követhetőn.

A lényeg h a legjobb fiúbarátom, Kristóf jár egy lánnyal, Laurával. Ez az alapszituáció.

Egyik nap Bogi (a barinőm) mondja h hű én biztos tetszem a kristófnak meg tyű meg hú meg látja hogy néz rám meg blabla. És megbízom, h ha ennyire biztos benne akkor derítse ki. Megkérdezte a Kristóftól h tetszik e neki az osztályból valaki más lány. Természetesen azt mondja h a Laurán kívűl senki. Ez idő közben megtetszett nekem is a Kristóf. Úgyhogy megkérdeztem tőle azért én is azért hátha nekem mást mond. Elmeséltem h mit mondott nekem a Bogi, meg h a Bogi szerint a Kristóf még csak azért nem szakított a Laurával mert nem biztos abban h nekem is tetszik ő. Megkérdeztem viberen. Erre ő azt mondja h ,,Ja!" Enyhe meglepődéssel, de mégis úgy mintha számított volna erre. Elmondta, h gondolkozik azon h szakítson a Laurával mert mindenki azt hiszi h ők nem is szerelmesek egymásba meg a Laura is azt hiszi h másba szerelmes. De aztán a Kristóf mondta h inkább nem szakít vele. Jó. Én természetesen nem mondtam el neki h ,,de tetszel!" Na jó mindegy. De tegnap észrevettem h a Kristóf máshogy néz rám. Máshogy mosolygott rám. Összeszorult a gyomrom és fel csillant bennem a remény. Pl láttam amikor olaszon a Kristóf le hajtja a padra a fejét és csak néz rám hosszasan, néha mosolyog. Egy darabig én is visszanéztem rá, hátha csinál valamit, de semmi. Ettől zavarba jöttem és elfordultam. Ma ugyan ez történt csak kicsit úgymond ,,pajkosabban" . Néztük egymást (most direkt nem fordultam el) és így vonogattuk a szemöldökünk. Nehéz elmagyarázni h mi ebben a pajkos de most nem ez a lényeg. Laurával is elég jóban vagyok, és elmesélte h lehet h tetszik neki a Leo. Másnap pedig mondja h mégsem, mert a Leó bunkó. Hát öm...oké. És ami a legszarabb, h ilyen információk voltak a kezemben, de megígértem a Laurának h nem szólok a Kristófnak. Pedig ha megtudta volna, akkor lett volna a nagy gáz...De tegnap nagyon nyíltan flörtölgetett Laura a Leóval.Papírgalacsinna dobálták egymást a Leoval, és nagyon göndöröket ,,kacagott''. Meg az udvaron röpiztünk és az udvaron a Laura így a Leót dobálgatta. Bezzeg amikor én megdobtam a Kristófot, a Laura majdnem féltékenységi jelenetet csapott. De visszafogta magát. Láttam rajta. Amúgy a Kristóf nem vett észre semmit Laura és a Leó közti flörtből mert éppen a telóján kockult. Es szerintem Laura kezdi észrevenni h nekem tetszik a Kristóf.

Lehet h én is tetszem a Kristófnak? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2015. jún. 3. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

12,5/L

XD

2015. jún. 3. 17:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó most nem akartam 12-őt írni, mert az még pici, de 13 még nem vagyok. Tudom h ez a 12,5 nagyon megszállotnak tűnik de nem lehetne inkább a kérdésre koncentrálni? :) Köszönöm
2015. jún. 3. 17:20
 3/15 anonim ***** válasza:
17%

Röviden tömören elmondom a véleményem..

Ehhez marha kicsik vagytok. Nálunk a suliban anno a 8.-adik évfolyam közepénél kezdtek csak el pasizni / csajozni az emberkék, 14-15 évesen. Akkor már azt mondja az ember, hogy jó persze, ilyenkor már kicsit önállósodik a gyerek, és el-el lehet hívni a másikat moziba, szórakozni, esetleg buliba, ha úgy alakulna. De 12 évesen ti mit akartok egymással? Engemet ennyi idősen még nem is érdekeltek nagyrészt a lányok, sokkal jobban érdekeltek még a játékok, sportolás, számítógépezés. :D Nem leszólni akarlak, mert lehet, hogy valamennyire érettebbek vagytok korotokhoz képest, de ez még nagyon korai. Ez a történet meg eléggé gubancos. A végén úgy olvastam, hogy nem emlékeztem az elejére.. Az írásod alapján nem vagy annyira eleven, egész érett vagy, de a többieket ahogyan leírtad... háát. Eléggé óvoda szint, főleg ez a Laura.

Sajnálom hogy értelmes választ nem tudtam adni, de ilyen fiatalon még várjatok.. Lesz időtök párkapcsolatra, nem kell már pelenkás szinten elkezdeni.

Az a "12,5/L" pedig kiégetett. xD

2015. jún. 3. 18:07
 4/15 Valentina222 válasza:
77%

Nállunk is ilyen idősen kezdődtek a pasizgatások szóval én megértelek! :)

Lehet hogy tetszel a Kristófnak de sosem tudhatod! Sajnos a fiúk kiszámíthatatlanok... de ha Laurának Leó tetszik akkor egy idő után Kristóf ezt úgy is észre fogja venni és ennek a kapcsolatnak előbb-utóbb szakítás lesz a vége... akkor majd úgy is kiderül minden! Mert ha az a Kristóf közben beléd szeretett a szakítás után egy kis idővel biztos kezdeményezni fog! ;)

Addig pedig próbálj vele minnél többet beszélgetni és legyetek barátok! :)

2015. jún. 3. 18:43
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, lehet, hogy tetszel neki. A ti korotokban általában ha valakinek azt mondják, hogy tetszik a másiknak, rögtön elkezd érdeklődni aziránt a másik iránt, ahogy veled is történt Kristóf irányába. (És ahogy egyébként én is átéltem, egyébként így utólag visszagondolva a leggázabb fiúkkal...:D)

Viszont szerintem is baromi kicsik vagytok azért még ehhez. Nem tudom mi tartozik bele az együttjárósdiba, de remélem nem sok. Persze jó barátkozni, jó együtt tölteni az időt, de minden mással nagyon ráértek. Hidd el, sokkal jobban fog esni később, ha az első csókod azzal történik meg, akiben már azt keresed, aki ott lesz melletted minden rosszban és jóban, átélheted vele a fontos döntéseidet, olyanokat, hogy melyik egyetemre/főiskolára mész vagy mit kezdesz dolgozni, akivel majd gyereket szeretnél, és együtt megöregedni. Lehet, hogy nem jön be, sok mindenkinek nem jön be. De hozzáállni csak úgy érdemes, hogy örökre tervezed. Akkor fogod ugyanis igazán élvezni, és akkor lesz igazán értékes az első csókod, vagy (na azt tényleg nagyon remélem, hogy szó sincs még ilyenről jó pár évig) az első szexuális élményeid.

Harmadrészt pedig jól jegyezd meg ezt a kérdést, és nézd vissza 5 év múlva, ha majd 17,5 éves leszel..:D Annyit mondok aranyos lesz:D (na jó, akkor éppen irtó cikinek fogod tartani, de 10 év múlva már cuki lesz..:D)

(A válaszolóknak: Most őszintén...Nem sokkal egyszerűbb volt 12,5 évesnek lenni, és ezeken aggódni? És azt nézzétek milyen mozgalmas az életük...Egy hónapon belül egy teljes dráma.:D)

2015. jún. 3. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Hmmmm >:3

Figyeld meg Laura és Leo viselkedését!

Ha találsz valami kompromittálót, vond kérdőre Laurát!

Kristófot pedig jegeld egy kicsit, tegyél úgy, mintha nem érdekelne! Az tuti felkelti a figyelmét.

15/L

ui. ez a "göndöröket kacag" nagyon tetszik :3

2015. jún. 3. 18:54
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerintem minden hasznosnak fog bizonyúlni.

1. Nem most kezdett el tetszeni, még márciusban (meg elsőben is) de most kicsit erősödött iránta az úgymond szimpátia. :)

2. Az a baj h nem tudom sokáig megfigyelni Leó viselkedését, mert már csak kettő hét ám a suliból, utána meg elmegy hat osztályos gimibe, és azt mondta h innen már felesleges lenne járni valakivel. Nem tudom h utána mi lesz Kristóffal meg Laurával, a többiek szerint nem húzzák már sokáig de én nem is tudom... Elég jól ismerem Kristófot és ő az a bizonyos ,,egy lánynál leragadó" :(

2015. jún. 3. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Mara én tetszek neked?:o /Kristóf/
2015. jún. 3. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg közeledni Kristófhoz a többiekkel meg ne foglalkozz! (Mellesleg a fiú aki nekem tetszik őt is így hívják XD)
2015. jún. 3. 21:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Attól függ h mi a vezetékneved, kedves 8-as
2015. jún. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!