Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek neki?
"huu de egy seg-gfej vagy te bun-ko pa-raszt.. remelem te egyedul fogsz meghalni"
Puncskirálynő... nekem te ilyeneket ne irogassál! Főleg ne privátba! Romaqrva
"mert ki vagy te ? te csicskaa"
Ide írjál, ne privátba! Hadd lássa mindenki, milyen okos megnyilvánulásaid vannak :D Ügyes vagy... Írjál még ilyen szépeket, de ide... ne fárassz a privát üzeneteiddel kérlek, jó?
Első válaszoló, te meg minek szítod a parazsat és írogatsz a kérdezőnek hülyeségeket, hogy új barátnő? Feltett egy normális kérdést és te nem tudtál rá értelmesen válaszolni, akkor minek kellett erre fecsérelni az idődet, hogy butaságot írj? Na mindegy.
Kérdező!
Nem tudunk semmit a barátodról. Kicsi leírással, hogy mi érdekli, mit szeret, mire van szüksége, talán többre mennénk... :)
De egyébként ami szerintem jó ötlet lehet:
- fényképkeretbe az eddigi képeitekből egy kis montázs
- közös képpel bögre
- közös képpel kulcstartó
- valami közös képpel kapcsolatos kis akármi
- szeretlek feliratú csoki, párna, stb.
Ilyeneket szoktak adni a fiatalok.
Első, benned a hiba, nem benne!
Válasz: előttem szólónak igaza van. Valami, amin közös kép van. Szerintem egy közös képes párnácska megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!