Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit vegyek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
13 nap mulva leszunk a baratommal 1 eve egyutt szerintetek mi lenne a tokeletes ajandek?
2015. jún. 2. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy új barátnő
2015. jún. 2. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:

"huu de egy seg-gfej vagy te bun-ko pa-raszt.. remelem te egyedul fogsz meghalni"

Puncskirálynő... nekem te ilyeneket ne irogassál! Főleg ne privátba! Romaqrva

2015. jún. 2. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
mert ki vagy te??
2015. jún. 2. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:

"mert ki vagy te ? te csicskaa"

Ide írjál, ne privátba! Hadd lássa mindenki, milyen okos megnyilvánulásaid vannak :D Ügyes vagy... Írjál még ilyen szépeket, de ide... ne fárassz a privát üzeneteiddel kérlek, jó?

2015. jún. 2. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, te meg minek szítod a parazsat és írogatsz a kérdezőnek hülyeségeket, hogy új barátnő? Feltett egy normális kérdést és te nem tudtál rá értelmesen válaszolni, akkor minek kellett erre fecsérelni az idődet, hogy butaságot írj? Na mindegy.

Kérdező!

Nem tudunk semmit a barátodról. Kicsi leírással, hogy mi érdekli, mit szeret, mire van szüksége, talán többre mennénk... :)

De egyébként ami szerintem jó ötlet lehet:

- fényképkeretbe az eddigi képeitekből egy kis montázs

- közös képpel bögre

- közös képpel kulcstartó

- valami közös képpel kapcsolatos kis akármi

- szeretlek feliratú csoki, párna, stb.

Ilyeneket szoktak adni a fiatalok.

2015. jún. 2. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Első, benned a hiba, nem benne!

Válasz: előttem szólónak igaza van. Valami, amin közös kép van. Szerintem egy közös képes párnácska megteszi.

2015. jún. 2. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, párna is aranyos lehet, bár ez attól is függ, mennyire romantikus típus. Az én barátom pl nem hiszem, hogy kirakna egy szívecskés párnát, amin a közös képünk van, ezt már túlzásnak tartja. De ha a tiéd nem ilyen, akkor mehet az is. :)
2015. jún. 2. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
ezek a fenykepes otletek jok en is gondoltam mar egy fenykep albumra.. de lehet hogy parna lesz belole .. koszonom az otleteket
2015. jún. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!