Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, vélemény? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vélemény? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok a világ legromantikusabb embere, szókimondó vagyok viszont őszinte. Nem stílusom ilyen zenét írni, de megvolt rá az okom, a lány viszont nem értékelte különösebben, azóta már nem is nagyon beszélünk, eléggé eltávolodtunk egymástól, kezdem úgy érezni, hogy nem érdemelte meg, többet láttam benne mint aki. Titeket, hogy érintene ha valakitől kapnátok egy ilyet?

https://www.youtube.com/watch?v=8mtDDDNIiiw

(természetesen erről a zenéről beszélek)

Mielőtt valaki úgy veszi le nem promózni akarom magam, csak kíváncsi vagyok. 20/F

2015. jún. 2. 16:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, ez a fajta "kapcsolat" konkrétan nem plátói dolog volt, történt közöttünk több is
2015. jún. 2. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik! Komolyan! :) Szerintem nagyon aranyos volt ez Tőled!

Ha a lány nem értékelte azzal sajnos nem tudsz mit tenni:s Közhelyes, de jobbat érdemelsz nála!

Nekem nagyon jól esne, ha egy fiútól ilyet kapnék:)

2015. jún. 2. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan nem szeretem ezt a stílust, de ha kapnék egy ilyet biztos elgyengülnék. Nagyon nagyon jól esne. És hidd el, lesz majd aki értékelni fogja. Nem csak a zenédet, hanem téged is!
2015. jún. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!