Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet irántam? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány az osztályban akiről nem tudom, hogy mit érez irántam. Nekem nagyon tetszik. Kicsit csöndes, visszahúzódó, de amikor közel vagyok hozzá, meghűl nálam a levegő. Sokszor beszélget velem és próbálok előtte vicces lenni. Nem tudom mi van, mert lehet, hogy ő is ezt kérdezné rólam. Szerintetek mi lehet? Kérlek írjatok válaszokat!

2015. máj. 29. 20:23
 1/4 anonim válasza:
megkerdezhetem, hany eves vagy?:) amugy kell az is, hogy a leanyzo hogy reagal, mert nem nagyon lehet ebbol megallapitani, hogy o mit erezhet:)
2015. máj. 29. 20:32
 2/4 anonim válasza:
Szerelmes beléd, és te is belé! csókoljátok meg egymást :)
2015. máj. 29. 20:33
 3/4 anonim válasza:
Érthető voltam?
2015. máj. 29. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Az a gond, hogy mindjárt év vége van, még van kettő hét a suliból. A nyári szünetben nem tom mi lesz, mert egyszerűen akkor is látni szeretném. Mit tudok ez ellen tenni? Egyébként köszi szépen a válaszokat, kérlek írjatok még.
2015. máj. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!