Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen srác?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom a félénk, izmos, barna hajú (kék vagy barna szemű) fiúkat..aki értelmes, tehát nem buta és nem unalmas..és szereti a rock zenét?2015. máj. 28. 21:57
1/18 anonim válasza:
én ilyen vagyok csak nem vagyok félénk a hajam meg szőkés barna színű
2/18 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok szóval van ;) ha van kedved írj privit :D
3/18 anonim válasza:
Nem vagyok izmos, annyi hibádzik.
4/18 A kérdező kommentje:
és nektek mi az ideállotok ? köszönöm a válaszokat csak érdeklődtem :)
2015. máj. 28. 22:02
5/18 anonim válasza:
Annyit hozzátennék, hogy nem csak a rockot szeretem.:)
21/f
6/18 anonim válasza:
Alacsony, hosszú barna hajú lányok, akik szeretik a rockot, és megbízhatóak.
7/18 anonim válasza:
nem olyan 100%ban dögös lány szóval ne legyen annyira nagyon szép de azét rémronda se... kedves... kicsit félénk... lehet szemüveges... aranyos, cuki, szívből szerető aki nem ver át...értelmes... nem unalmas...
8/18 opened paradise válasza:
Nem vagyok kigyúrva,de izmos vagyok,szóval lényegében véve igen.
Nálad mit takar a rock?
5 seconds of summer?
Mert akkor nem :D
9/18 Crudius válasza:
:D mennyi jelentkező!
Ne aggódj, van a földön számtalan ilyen srác ;)
10/18 anonim válasza:
Én ilyen vagyok :D Nekem az ideál kb. így néz ki: közép magas, nem túl hosszú, de nem is túl rövid, barna hajú lány, aki szintén értelmes és vannak céljai, akar elérni dolgokat az életben és nem csak a "szépségére" veri magát és arra vár, hogy majd valaki eltartja őt, persze ettől még nem feltétlenül kell karrier orientáltnak lennie, mert azzal meg könnyen áteshet a ló túloldalára :D Az sem hátrány, hogyha változatos a zenei ízlése, mert nem csak a rockot szeretem, DC és/vagy Marvel kedvelők előnyben :D És még nagyon sok mindent tudnék írni, de teljesen felesleges.18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!