Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről a fiúról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a fiúról?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Van egy fiú, aki általánosban az osztálytársam volt. Nagyon tetszett nekem, de nem lett belőle semmi különös, mert elköltöztek. Fél év múlva visszajött, de az osztálytársaim elkezdtek csúfolni engem szóval gondolni sem mertem arra, hogy vmi legyen közöttünk.

Már 11.be járok és délutánonként néha látom a buszon. Először nem nagyon érdekelt, de aztán észrevettem, hogy mindig oda-oda néz rám. Egyik délután ugyanez történt, ami meglepő volt számomra, hogy ott volt egy haverja akivel beszélt én ellenkező irányban és akkor is felém nézegetett. Még 10.be jártam amikor én a buszon ültem, ő járdán állt, amikor észrevett addig nézett ameddig el nem ment előtte a busz.

A fiú nagyon helyes, jó ruhái vannak ezért én azt gondoltam, hogy olyan lányok tetszenek neki akik a legújabb divat szerint öltözködnek.

Nem egészen értem a viselkedését. Kíváncsi lennék mit gondoltok erről.

2015. máj. 25. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!
2015. máj. 25. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki :) nem a ruha teszi az embert

18/L

2015. máj. 25. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
1-es bingo
2015. máj. 25. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy ő hogy öltözik,egy dolog,nem biztos hogy érdekli az hogy egy lány a legújabb divat szerint öltözik-e.

Ha megmered kérdezni,kérdezd meg.Ha nem(én nem merném,és sokan vagyunk igy)akkor egyszer amikor néz és egyedül van,menj oda,kérdezd meg most melyik suliba jár,mi újság vele,alap kérdések,aztán majd úgyis kiderül hogy mit akar.

2015. máj. 25. 14:01
 5/8 anonim válasza:
93%

Szia!

Szerintem menj oda egyszer hozzá, kérdezd meg hogy van. Ha félsz ettől, akkor elején párszor köszönj rá. Ebből nagy baj nem lehet.

Írd le hogy mi volt! :)

2015. máj. 25. 14:09
 6/8 anonim válasza:
100%
Ha valóban tetszel neki, amit amúgy elég valószínűnek tartok, akkor nagyon szerencsés vagy, hgy ilyen emberrel találkozol, hogy nem azt nézi, miben vagy. Ha közeledsz hozzá először csak barátilag, könnyen kiderülhet, hogy mit is gondol rólad. Szerencsére ezt a lányok előbb megérzik, szóval hajrá!
2015. aug. 8. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda, beszélj vele, kérdezd meg, hogy van, mi újság vele, meg ilyenek. :)
2015. nov. 8. 17:15
 8/8 Janka12 válasza:
Lehet, hogy most egy kicsit elhervasztalak, de nem ed m biztos SX, hogy tesztel neki. Lehe tt, hogy csak felismer, és azért bámul, mert arra gondol, hogy milyen ismerős vagy neki.
2015. dec. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!