Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak szerintem eléggé buta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem eléggé buta mentalitás?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt. Ő 18, én 19.

El voltunk ez alatt a 3 hét alatt eddig. Nekem szemet szúrt hogy mintha én már nem lennék fontos neki. Mint kiderült ő attól fél hogy nem lesz szerelmes.. Hiába mondom neki hogy a szerelem nem csettintésre jön. A lényeg az hogy most kért pár napot gondolkodni. Én viszont nem szeretném őt elveszíteni, de könyörögni sem fogok.

2015. máj. 23. 09:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az abból kiderül ugyis ahogy a virágot fogadja. Ha valamit jelent a lánynak az aki a virágot adja, akkor nem fogja se félre érteni, csak másképp érteni. A virág kifejezhet szeretetet, tiszteletet, törődést. A szeretnélek megkapni vagy akarlak, vagy oda-vissza vagyok érted az minimum 12 szál vörös rózsa.

Egyébként meg a virágok típusának és színének is van jelentése azt pedig a virágárus segít eldönteni, ha normális helyen veszed, hogy mit illik adni ahhoz amit ki akarsz fejezni. De egy szál rózsából még nem lehet baj.

2015. máj. 23. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!