Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon egy hetvege alatt ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy hetvege alatt ki lehet szeretni egy olyanbol aki utan egy eve epekedsz s tetszik neked?

Figyelt kérdés
Volt egy fiu,aki egy eve tetszett nekem es nagyon oda voltam erte,aztan talalkoztam egy reg nem latott fiuval es egybol megtetszett es az ota csakis ra gondolok a masikra meg nem.Van az a dolog hogy "nem lenne masodik ha az elsot igazan szeretned".Szerintetek csak atmeneti vagy teljesen elfelejtettem az elso kiszemeltemet?
2015. máj. 23. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! A szerelem őrült dolgokra képes... :)
2015. máj. 23. 08:26
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez akkor ilyeszto:( azt hittem hogy az a fiu az eletem szerelme
2015. máj. 23. 08:33
 3/6 To7ka ***** válasza:

Plátói szerelemnél erősebb lesz, ha valakit megismersz és közel kerültök egymáshoz, ez lenne a normális, hogy akkor csak rá fókuszálsz (mármint az újra). Ellenben erősen kétlem, hogy elmúlna. Ha ezzel a fiúval nem működne, de közelebb kerülsz késobb az első "nagy szerelmedhez", akkor felelevenülnek a régi érzések.

De most ez így nagyon jól van, örülj neki!:) vacak lenni mindig a másikért vágyakozni

2015. máj. 23. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:

A szeretet és a vágy teljesen más dolgok. Vágyni nagyon sokáig lehet arra akit nem tudsz elérni, de szeretni tartósan valakit csak akkor fogsz, ha megismerted és egyébként valamilyen szinten visszajelzés is érkezik tőle.

Az amit éreztél , ahogy előbb írták is amolyan plátói szerelem, ami inkább vágy mint szeretet. Viszont ez csak addig működik, amíg meg nem kapod, vagy nem találsz egy másikat aki közelebb áll ahhoz aki vonz, vagy épp valóságosabb kapcsolatod nem lesz vele. Hogy aztán a végén lesz-e belőle szeretet az már csak kettőtökön fog mulni.

szóval a kérdésedre a válasz, igen el lehet felejteni valakit akire hosszú ideig vágysz, de nem kaphatod meg. Csak találni kell hozzá egy olyan valakit, akit reálisabb eséllyel elérhetsz/elérsz, vagy épp az előzőnél jobban megmozgatja a fantáziád.

2015. máj. 23. 09:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:) teljes mertekbsn igaz minden amit ezzel kapcsolatban irtatok:)
2015. máj. 23. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Lányként egyből kiszeretsz az aktuális szerelmedből, ha találkozol egy nála jóképűbb pasival.
2015. máj. 23. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!