Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 15 évesen még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Szinte már minden osztálytarsamnak volt barátja de én nem akarom naponta cserélni majd és keresem a "szőke hercegem" . És már a múltkor emiatt beszóltak hogy miért nem pasizok be... és engem ez már zavar.2015. máj. 22. 18:37
11/18 A kérdező kommentje:
És az a mai világban gáz ha azt szeretném hogy a fiú kezdeményezzen?
2015. máj. 22. 19:06
12/18 Halloween Boszi válasza:
Egyáltalán nem gáz. Tény, hogy sok esetben kezdeményeznek a nők újabban, de az emberekben alapjáraton ott van, hogy ez mégis az erősebbik nem reszortja. :)
Szerintem én is ezt szeretném majd, ha oda kerülök.
13/18 anonim válasza:
Tudom h mindenki azt mondja h nem gáz, de bocsi 15? 13 éves vagyok egy éve vagyunk együtt! Ideje barátot találni!
;) ;)
14/18 anonim válasza:
Neked tényleg egy sportoló kell aki értékeli a teljesítményed. Sajnos sokakat taszítanak az izmos lányok, főleg a mostani fiatalok körében.
Gáznak nem gáz hogy elvárod, de ha te kezdeményezel az a biztos.
16/18 A kérdező kommentje:
Igazán nem látszodik hogy annyira izmos lennék max. Rövid ujjú polóban de nem igazán. Talán a vállam ami kicsit szélesebb.
2015. máj. 22. 19:58
17/18 anonim válasza:
13-mas valaszolo nagyon gaz vagy😂
18/18 anonim válasza:
Már miért lenne baj? Ha hetente vagy havonta váltanád a barátaidat, mint sokan mások az lenne a baj! Ne foglalkozz azokkal, akik piszkálnak, nem jobbak attól, hogy nekik már volt barátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!