Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom, , ellopja" a szerelmem?!
Figyelt kérdés
Haverom akaratlanul es tudatlanul csabitja el azt a lanyt akit szeretek. De nem tudom mit csinaljak mert mar biztos h beleszeretett a lany a haveromba :/ 14/F2015. máj. 21. 19:48
1/8 anonim válasza:
Mond meg neki hogy álljon le egy idő után kiszeret belőle a csaj.
2/8 anonim válasza:
Kaszabold szét, apritsd fel, baltával szeleteld fel, nyúzd le a bőrét és öltsd magadra, ásd el, mészárold le a családját, akazd fel, macsétával vágd ketté, mérgezd meg sújts le rá, verd telibe egy lapáttal.
3/8 A kérdező kommentje:
aha... 2#-es ha ezt megtennem nem csak en jarnek rosszul hanem te is 1#-es de ha a haverom megtudja h szeretem akk hulyenek nez majd....
2015. máj. 21. 19:57
4/8 anonim válasza:
Miért nézne hülyének, gázos a csaj ?
5/8 A kérdező kommentje:
3#-as hat kicsit orult de ez tetszik benne a legjobban :D xD
2015. máj. 21. 20:06
6/8 A kérdező kommentje:
* 4#-es
2015. máj. 21. 20:06
7/8 anonim válasza:
Hát ha nem szeretnéd hogy "ellopja" akkor beszélned kell vele.
8/8 A kérdező kommentje:
7%-es de nem tom mit fog gondolni egyreszt h szeretem a lanyt masreszt h h kerhetek ilyet :/
2015. máj. 21. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!