Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtasak?
Figyelt kérdés
Szeretnek olyan csaj lenni,hogy nem torodom tipus.aki nem foglalkozik senkivel es semmivel .h akit nem hasznaljak ki.Mert idaig kihadznaltak erzelmileg,testileg,anyagilag is.Most hetvegen is olyan tortent velem mondok egy pl a baratom testverei engem vadoltak meg olyan dologgal amit nem en kovettem el.elkultem el.a baratom annya is nekem mondja vicbol is h vegyek neki cigit .amikor munka nelkuli is vok,lehet h vicbol,de nem ezrt vagyok jo h csak adjak,meg adjak nem csak penzre gondolok.hanem egy lanyra nezve ez serto,es meg alazo.es szerettem volna azt csak ha ugy szeretne aki vok,en szerettem kialtam erte,van olyan dolog is amit mas nem bocsajtott volna meg mert ilyen velem,direkt csinalta,tudja h hivo vok es egyre tobbet kovetelt kapcsolat terren is de o nem tett semmit min valtoztassak,hogy ez megvaltozzon,vagy inkabb ne legyen pasim?2015. máj. 21. 15:04
1/1 anonim válasza:
Mondjuk az írásodat,legyél helyesírásból ötös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!