Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj az, ha én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj az, ha én ugyanabba vagyok szerelmes mint a barátnőm?

Figyelt kérdés
A Barátnőmnek előbb tetszett!

2015. máj. 20. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
igen!
2015. máj. 20. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja,bitte
2015. máj. 20. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
úgysem jön össze vele egyikőtök sem, akkor meg mindegy
2015. máj. 20. 17:57
 4/9 A kérdező kommentje:
De miért? Igazábol el se mondtam neki! :/ Azt tudja, hogy másba vagyok! Amúgy miért írtál németül?
2015. máj. 20. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismeros....nekem is ez volt ..rossz mert ha a fiunak a baratnod tetszik akkor ha o jon be a fiunak akkor osszetorik a szived de a baratnodnek nem tudod elmondani mert o meg total boldog lesz . (tapasztalat)
2015. máj. 20. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Ketté nem tudjátok vágni a srácot. legalábbis nem lesz túl érdekes egy félsrácot szeretni.

Ha a srác otthagyja a barátnődet miattad, akkor valószínűleg bukod a barátnőd. Ha nem hagyja ott miattad, de kiderül akkor is bukod a barátnőd, viszont a srácot se kapod meg.

Szóval igazándiból jobb ha sürgősen kiszeretsz a srácból és leszoksz róla, hogy mindig az tetszik neked ami a barátnődnek is. Párkapcsolatok terén a háromszög nem szokott működni tartósan.

2015. máj. 20. 17:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, milyen igaz! Csak tudjátok, nem olyan könnyü kiszeretni!
2015. máj. 20. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem könnyű, de szükségszerű. Vedd úgy, hogy ő a barátnődé és ennek okán neked az a srác tiltott gyümölcs. Ha másként nem megy akkor ha hármasban lenne programotok vigyél magaddal egy olyan srácot aki leköti a figyelmed, hogy ne a barátnőd pasijával foglalkozz. Egyszerűen verd ki a buksidból, hogy az a pasi akár a tied is lehetne.
2015. máj. 20. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2015. máj. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!