Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérjem a lány telefon számát?
Figyelt kérdés
3 hete ismerkedek egy lánnyal facebookon, bejövünk egymásnak, képet is küldözgettünk már, és említette hogy találkozni szeretne velem. Sajnos kicsit távol lakik tőlem, és még nem találkoztunk. A kérdés, hogy elkérjem a teló számát facebookon, és ha igen, mennyi időn belül hívjam fel, azonnal, vagy másnap inkább?2015. máj. 18. 15:23
1/8 anonim válasza:
kérd el és kérdezd meg hogy fel hívhatlak?
3/8 A kérdező kommentje:
Komolyan, segítsetek nekem, nem akarom elszúrni, nagyon szép lány. :)
2015. máj. 18. 16:29
4/8 anonim válasza:
Kérd el a telefonszámát, és beszéljetek meg egy talit. Én megismertem itt valakit, felutaztam utána Pestre.. Hát azóta nem is beszélünk. :D De nem bántam meg, mert barátnőmmel mentünk és nagy buli volt. Életem első stoppolása meg ilyenek. :D Még most is nevetek rajta ha rágondolok. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Téged szó szerint átvertek? Én is pestre mennék, ez kicsit megilyesztett.?:D
2015. máj. 18. 18:38
6/8 anonim válasza:
Dehogyis, nem vert át. :D Csak a kémia elpárolgott, a beszélgetések befuccsoltak és az órámat lesegettem, hogy a francba mikor mehetek már haza. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ezzel megnyugtattál.. :D
2015. máj. 18. 20:16
8/8 anonim válasza:
Mindig is elítéltem a neten ismerkedést, de azóta már totálisan megutáltam. :D Teljesen tönkre tudja tenni a dolgot. (:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!