Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy vagyok a sok kozul?
Van egy srac, 2honapja ismertem meg. Azota szinte minden nap beszelunk facen is, es majdnem mindig o keres engem. Minden penteken talalkozunk egy barati korben, megyunk kavezokba meg ilyesmi. Vele szoktam lenni. Hulyeskedunk, beszelgetunk es kotekedunk egymassal. Mar ketszer szajrapuszit adott mikor elkoszontunk egymastol, es viccbol megharapta a nyelvem, szinten ketszer. De a srac helyes, es tudja is szerintem magarol, es rengeteg lany ismerose van, sok lannyal beszelget, es baratai elmondasa szerint veluk is kotekedett, es flortolt mikor ok is kimentek ezzel a tarsasaggal. De ugye en 2honapja ismerem, es azt mondtak, hogy egy ideje nem csinalja ezt. En mar tobbet erzek iranta mint baratsag, de nem mondom el neki, nem akarok neki csak egy lenni a sok kozul, es nem tudom o hogy erezhet. Most hetvegen lesz egy buli, amin mind a ketten ott leszunk, a szokasos tarsasaggal egyutt fogunk menni. A lany ismerosei kozul rengetegen ott lesznek. Varjam meg amig ott meglatom, hogy milyen a tobbiekkel, hogy veluk is ugy viselkedik-e mint velem?
Kicsit hosszu lett, remelem erthetoen fogalmaztam. Egyebkent en 15, a srac 17.
Ha ő keres téged, akkor csak érdeklődik irántad. Ha nem tartana olyan fontosnak, hogy beszéljetek, akkor nem írna rád. Szerintem.
Várd meg, és majd meglátod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!