Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 17 éves lányomnak 20 éves...

A 17 éves lányomnak 20 éves fiú udvarol.....?

Figyelt kérdés

Nagyjából két hete a lányomnak a városban 3 idegen fiú tett szexuális megjegyzést a lányom vissza szólt nekik és elkezdtek kötözködni vele.Ezt az említett fiú meghallotta és megvédte a lányom aki nagyon megijedt.

Utánna a lányom szerelmes lett ebbe a fiúba aki tényleg nagyon helyes és jó kiállású.Elkezdtek Facebookon beszélgetni, találkoztak és úgy néz ki összefognak jönni. Nagyon szép fiatal pár lennének.

Csak valamiért van bennem egy aggodalom, hogy 20 éves udvarlója van a 17 éves lányomnak, nem túl fiatal hozzá a lányom?

Szerintetek mit csináljak mint szűlő aggódok?

tegnap 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gàz, 3 év egyáltalán nem sok
tegnap 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ez teljesen normális korkülönbség.
ma 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyok ki vagyok élezve korkülönbséges kapcsolatokra, de ez tényleg csak három év felfelé.

Még, ha 14 éves fiúval akarna járni, azt mondanám, hogy lefelé sok az a 3, de így teljesen oké. Gondolom azért ijeszt meg, mert felnőtt a fiú, talán dolgozik is, a lányod meg 10-11. Osztályos

ma 06:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak magamból tudok kiindulni, amikor 17 lettem, akkor kezdtem el fiúzni, de sosem volt korombeli barátom, mindig a 20-21 éves fiúkkal éreztem jól magam, velük értettem meg magama jobban. Kb ők voltak azon a szinten szellemileg, mint akkor én. Lehet, hogy a lányodnak is hasonló a tapasztalata, azért tényleg sokszor igaz, hogy a fiúk később érnek, simán előfordulhat, hogy a 20 éves sráccal jobban egy hullámhosszon vannak és alkalmasabb egy tartós kapcsolatra, mint egy korabeli fiú.
ma 06:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Világ életemben 2-3 évvel idősebb barátom volt.

Valahol olvadtam is, hogy ez a legoptimálisabb különbség, mivel a fiúk kb ennyivel késöbb érnek mint a lányok.

ma 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is mindig 2-3 évvel voltak idősebbek a barátaim. Egyetlen fiatalabb párom volt, a férjem, de akkor már 30 éves voltam. :)
ma 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk később érnek, emiatt általában a lányok idősebb fiúkkal jönnek össze, normális.
ma 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen optimális.

Én anno 14 voltam, az exem 18, mikor összejöttünk, és évekig együtt voltunk.

ma 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!