Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért az elérhetetlen fiuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az elérhetetlen fiuk jönnek be?

Figyelt kérdés
Akaratom ellenére is minden évbe találok egy fiut aki elérhetetlen es valamilyen oknál fogva nem tudnék vele összejönni, vagy azert mert idosebb (bar ez csak egyszer fordult elo) vagy mert nem lehet vele kapcsolatba lépni neten, maskepp meg nem tudtam volna vele barmit is mert messze lakott nagyon, vagy azert mert nem volt komplett az adott fiu, valamiert mindig lehetetlen, en meg teljesen belehavarodok altalaba ezekbe a fiukba, es ez mindig 1 évig tart altalaba, es uttana ugy tudom elfelejteni az egyiket ha jon helyette mas, csak elegge szomoru mar es unalmas hogy nekem sose jön ossze, es mar ennyi fiut el kellet felejtenem.
tegnap 07:54
 1/7 A kérdező kommentje:
egy fiuval osszejott igy a vegere, de o meg nem volt normalis folyamatosan az exerol beszelt most pl ot kell elfelejtenem
tegnap 07:54
 2/7 anonim válasza:
Mert lány vagy.
tegnap 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak neked, ritka az ha elsőre megvan az igazi.
tegnap 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nagyon eléthetetlen vagyok 😏
tegnap 10:00
 5/7 anonim válasza:
Mit jelent hogy elérhetetlen csak mert sok dolgunk van épp az nem jelenti hogy elérhetetlenek vagyunk
tegnap 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a vágyakozás érzése esik jól igazán neked.
tegnap 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a kérdező?
tegnap 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!