Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év körüliek nektek mennyire fontos az hogy legyen párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nehezen bírnád ha évekig nem lenne senkid?dec. 6. 19:22
1/7 anonim válasza:
Nem volt még senkim és megvagyok tökéletesen
2/7 anonim válasza:
Nem hátrány, nekem például nagyon sokat segített a barátnőm.
3/7 anonim válasza:
A 18-25 év nem tini, hanem felnőtt. A kérdés nem a Tini párkapcsolatok közé való.
4/7 anonim válasza:
Nekem 19 éves koromig volt barátnőm, utana senki (igaz még csak 24 vagyok). Hiányzik azért a kapcsolat, hogy tervezhetek valakivel, megbízhatok valakiben olyan szinten. Vannak barátaim de az teljesen más, nem azt adják amit egy társ adna.
5/7 anonim válasza:
Hamarosan 18 leszek, talán én is beleférek ebbe a kategóriába. Nem volt még érdemben kapcsolatom, de nem is hiányzik. Persze néha jó lenne, de a mindennapokban tökéletesen megvagyok magamban. Különben sem hiányoznak a plusz problémák és viták, amiket egy kapcsolat hoz magával.
6/7 anonim válasza:
Én most 25 éves/F vagyok s eddig nem volt senkim.Soha.Már kezd a gondolatomban lenni az,hogy jó lenne már egy párkapcsolat csak nehéz.Egy kicsit.
7/7 anonim válasza:
Nem létfontosságú, főleg, ha nem jön össze olyan személlyel, akivel szeretném. Nyilván nem szőke hercegre gondolok, de azért van egy szint. Főleg intellektuális. Azalatt inkább nem erőltetem a dolgot, így is tartalmas az életem. Perpillanat nem hiányzik semmi, aztán majd ha mégis alakul valami, akkor majd sodródok. De nem ugrok a Dunába, ha nem jön össze, feltalálom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!