Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az utálat és a szerelem együttes fellépése esetén?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akit régóta utálok. Konkrétan kipécézett magának, ha elmegyek mellette, megszólalok, azonnal belém köt, állandóan beszél, mindig magáról, és bár a legtöbb dologban mindig egyetértettem vele, egyszerűen elnyomta az utálat, és az irritáció. A barátnőmmel közösen kerültük, utáltuk, és elhatároztuk, hogy év végén felpofozzuk. Ma projektnap volt, és szabadulószobában voltunk. Együtt oldottuk meg a feladatokat, együtt húztuk ki a könyveket, nem szándékosan, csak így jött ki. Aztán később is, jó nem odajött hozzám, de figyelt rám, rám nézett, beszélt, amit azelőtt soha. A barátnőm, aki továbbra is utálja, észrevette ezt, és elkezdett méregetni, hogy úgy érzi kedvelem őt. Ezt persze letagadtam, hiszen ez nem igaz, továbbra is utálom, csak valami más lett. Amikor visszaindultunk nekimentem, és megláttam, hogy igazából viszonylag jóképű, aztán a HÉV - en elestem amikor elindult, és belé kapaszkodtam, ő húzott fel. A barátnőm ott fintorgott, meg kiröhögött, de az a helyzet, hogy úgy érzem neki nem mondhatom meg, hogy azt hiszem, a gyűlöletem ellenére szerelmes lettem. És ha mégis utat engednék az érzelmeimnek, akkor is ott van ezernyi buktató, pl. hogy valószínűleg ő utál, és kicsit sem érdeklem, hogy még ha így is lenne, akkor sem randiznék vele, vagy ilyesmi, hiszen még mindig zavarónak tartom.ma 15:30
1/1 anonim válasza:
Valszeg nem utál, hanem azon a szinten van még, hogy aki tetszik neki, azt szivatja. Én a helyedben nem tennék egyelőre semmit, mert lehet ez egy apró fellángolás is. Ha hetek múlva is így érzel majd (vagy esetleg még jobban tetszeni fog), akkor gondolkozz el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!