Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszél velem mostanában?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nyáron megismertem. Nem magyar, és idősebb is nálam egy kicsivel. Régen rengeteget beszéltünk, és tervezgettük hogy találkozni fogunk, de egy ideje nagyon ritkán ír. Nem tudom hogy mitől lehet ez, amikor megkérdeztem hogy érdeklem-e még akkor azt mondta hogy igen, csak sokat kell dolgoznia. De mostanában még ritkábban ír. Már 3 napja nem is nézi meg amit írok. Nem tudom mi lehet vele, olyan jól elvoltunk. Szerintetek mitől lehet ez?nov. 14. 13:42
1/5 anonim válasza:
Mégis hogyan tervezel találkozni vele? Kiutazol hozzá?
2/5 anonim válasza:
Szimplán elveszett a kezdeti lelkesedése és nem szeretne ebbe több időt beleölni.. sajnálom, hogy így alakult
3/5 anonim válasza:
Minden gyors nyári ismeretség így végződik sajnos...
4/5 anonim válasza:
"amikor megkérdeztem hogy érdeklem-e még akkor azt mondta hogy igen, csak sokat kell dolgoznia"
Ez sajnos azt jelenti, hogy nem.
Biztosan van neki más nő a képben, csak nem akart megbántani.
5/5 anonim válasza:
Ha munkájára fogja, hogy nincs ideje, akkor tuti van egy másik nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!