Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem örül a barátom az ajándéknak amit adok neki?
Figyelt kérdés
A barátomnak a napokban volt a szülinapja...és vettem neki egy napszemüveget amit kijelentett hogy nem tetszik neki...nekem ez nagyon rosszul esett...Mit gondoltok, meddig lenne érdemes rá haragudni? Mert ez azért nagyot ütött, de nem szeretnék azért vele ezért szakítani....nov. 6. 19:58
11/12 anonim válasza:
erdekes tortenet. Nem tudom en sem hogy lehet egy ferfinak tokeletes szuletesnapot okozni pedig en is evek ota probalkozom.
12/12 anonim válasza:
Ne rugózz ezen.Nem tetszett neki,kész,ez van. Nem az ő stílusa,ennyi.Nincs ezen semmi baj,nem találtad el az ízlését.Ennyi történt.Nincs ezen min fennakadni. Semmi baj nem történt. Amúgy,ha nem UV-szűrős,akkor lehet,hogy az a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!