Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lépjek túl rajta? Nem bírom.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta? Nem bírom.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki pár hónapja nagyon tetszik, és úgy tűnt, hogy én is neki. Volt csók is többször, aztán egy házibuliban (szar időzítés, igen, de csak ott került alkalom) hosszasan elbeszélgettünk és elmondta, hogy szeret, bír nagyon, csak nem áll készen egy kapcsolatra, mert gyerekes, hűtlen, és nincs odaérve. Én pedig azóta úgy érzem, hogy padlón vagyok, nem bírok másra se gondolni, csak rá, és azokra amiket mondott. Jelenleg úgy érzem ennek sose lesz vége, és folyamatosan a könnyeimmel kell küszködjek, akárhova megyek, vagy akármivel próbálom elterelni a figyelmem. Vannak közös barátaink, és így szóltunk is találkozni egy keveset, de őszintén, a nő contact gondolata ijeszt meg q legjobban. Mit tegyek, hogy túl tudják lépni rajta? Azt hittem, ő lesz az igazi.

okt. 30. 10:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk*, no*, bocsi
okt. 30. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit vagy úgy oda a semmiért? Nehogy már egy csók miatt gondold hogy ez volt az igazi. Örülj neki hogy nem lett belőle semmi.
okt. 30. 11:03
 3/6 anonim válasza:
100%
Idővel elmúlik, vagy ha megismersz mást.
okt. 30. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, max. egy év és el fog múlni. Jön majd más helyette.
okt. 30. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz valaki olyat aki saját bevallása szerint hűtlen, éretlen és nem áll készen egy kapcsolatra?

Valós hogy megcsalna, nem figyelne rád, kihasználna, kamuzna

Miért akarsz magadnak rosszat?

okt. 30. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Tölts minél több időt a barátaiddal, családoddal, a vele való találkozások számát pedig redukáld, mást nem nagyon tudsz sajnos tenni
okt. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!