Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az jár valami hátránnyal/negat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jár valami hátránnyal/negatív hatással később, ha valakinek nem volt tini korában vagy iskolában szerelme? Vagy nincs semmi veszve?

Figyelt kérdés
Az iskolai szerelmet általános és középiskolára értem. Az emberek hányad részének volt/van már ekkor kapcsolata? Hány éves korig kellene megtörténnie az első kapcsolatnak?

okt. 30. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen azzal jár hogy ilyen kérdések születnek... nincs kötelezően előírva kinek mit kell megélnie egy bizonyos korig bezárólag.
okt. 30. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos a mai világba már jár, a szexuális élet már nem egy olyan intim dolog, mint régen volt, és már teljesen természetes, hogy ezt az emberek csoportokban kitárgyalják egymás között, még olyan emberekkel is, akiket nem is olyan jól ismernek, ez a tinikre meg a 20-asokra jellemző a legjobban, azt pedig aki nem tud semmit hozzáadni a farokméregetéshez, azt ki szokták közösíteni.
okt. 30. 11:27
 3/4 anonim válasza:
72%
Nekem 11-12 évesen is voltak ,,kapcsolataim" de szerintem nem vesztesz sokat, ha később kezded, nagyon gyerekként még úgyse tudod komolyan venni a szerelmet.
okt. 30. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
28%

Pont ezaz, hogy már az a normális, hogy 11-12 évesen kell szerezni párt, meg 15-16 évesen elveszteni...

2-es

okt. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!