Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Vannak olyan videójáté...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vannak olyan videójáték, anime, vagy egyéb fiktív karakterek akik kifejezetten bejönnek nektek? Ha igen kik?

Figyelt kérdés
Találtok még fiktív karaktereket vonzónak, vagy már csakis igazi fiúkat néztek meg az instán, tiktokon, iskolában, stb helyeken?

okt. 29. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap beszélgettünk a barátnőmmel, hogy ő kiskorában szerelmes volt Songokuba 😂

Nekem nem volt ilyen, de anno a padtársam általánosban a Yuyu Hakushoból Hieibe volt szerelmes.

okt. 29. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
De érdekes a csajok már középiskolában valahogy elnövik az ilyesmit, csávóknál meg még fiatal felnőttként is előfordul, hogy nem.
okt. 29. 18:18
 3/8 anonim válasza:
62%
Szerintem az egyáltalán nem gond, ha vannak olyan karakterek, akik tetszenek valakinek. És igen, ez inkább fiatal korban fordul elő, de jó dolog is egyben, mert olyan, mintha lenne valamiféle példaképed vagy valaki, akinek csak úgy örülsz, hiába nem is létezik. Boldoggá tesz, viszont egy idő után valószínűleg megunod, de nem biztos.
okt. 29. 18:27
 4/8 AlexKieninger válasza:
62%

Nem vagyok beléjük szerelmes de nagyon vonzódom hozzájuk ők azok:

Annie Leonhart - Attack On Titan

Nakano Nino - The Quintessential Quintuplets

Emilia - Re:Zero

Kirishima Touka - Tokyo Ghoul

Kotegawa Chisa - Grand Blue

okt. 29. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem kiskamaszkori/ kora kamaszkori szerelmeim:

-Ahsoka Tano (The Clone Wars)

-Clementine (Telltale: The Walking Dead)

-Ellie (Last of Us)

-Saber (Fate/Stay Night, Fate/Zero)

Mostmár nemnagyon van ilyen, csak kisebb vonzalom.

okt. 29. 18:38
 6/8 anonim válasza:
100%

Én szeretem az anime karaktereket és amúgy vannak köztük jóképűbb és normálisabb srácok, mint amilyenek a való életben léteznek.

Például nagyon bejöttek nekem a Haikyuu karakterei közül néhányan, a Bungo Stray Dogsból, Demon Slayerből, Tokyo rev.-ből is.

okt. 29. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Percy Jackson, Pókember, Robin (Batman segédje)
okt. 29. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Kakashi Hatake, Yusuke, Ichigo Kurosaki, Gojo Satoru

Thor, Ragnar, Deadpool,

okt. 30. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!