Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális ez az érzés ennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés ennyi idő után? Bűntudatom van miatta

Figyelt kérdés

Szóval 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon nagyon szeretjük egymást, és elmondhatatlanul boldog vagyok mellette, konkrétan az álmom vált valóra hogy ilyen lányt találtam és ilyen kapcsolatom lehet.

Tudni kell, hogy ezelőtt sok lánnyal próbálkoztam, mert nagyon vágytam már arra, hogy szeressenek, de a próbálkozások nagy részét hagyjuk, hogy hogy sültek el...viszont volt egy lány, akinél nagyon sokáig próbálkoztam, de ő nem viszonozta az érzéseimet. Belé szerelmes is lettem, pedig nem is olyan sokáig beszéltünk/tartottuk a kapcsolatot. De nagyon mélyen megmaradt bennem és az ő visszautasítását nagyon nehezen dolgoztam fel. Ennek már pár hónap múlva 2 éve. Miután megszakadt vele a kapcsolatom, még nagyon sokáig olyan fura volt ha láttam. Viszont amióta megismertem a barátnőmet, mintha teljesen elfelejtettem volna, legalábbis eddig úgy tűnt. Jobban mondva most is, csak elbizonytalanított egy gondolat, és nagyon szégyellem.

Haverommal beszélgettünk tegnap és szóbahozta azt a lányt hogy ha most bepróbálkozna nálam, mennyire hajtanám el. És valahogy azt érzem, hogy még mindig lehet, hogy adnék neki esélyt.

Ezért a kis gondolat miatt rohadtul haragszom magamra, hiszen a barátnőmnél csodálatosabb lány nem is lehetne mellettem...

okt. 28. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A tiltott gyümölcs a legédesebb. Más, mint a többi, más, mert nem kaphatod meg, bármennyire is vágynál rá, épp ezért vonz annyira. Ezek a beteljesületlen dolgok ilyenek, de realizálnod kell magadban, hogy csak ezért vonz még mindig, holott a boldogságot te már megtaláltad.
okt. 28. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ennek nem bűntudatnak kellene lennie. Csak azért hivatkozol rá bűntudatként mert egyértelműen dobnád a jelenlegit a másikért. Megjegyzem hülye döntés lenne. 31/F
okt. 28. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Szokták mondani, hogy az első igazi nagy szerelem sosem múlik el teljesen. Lehet nálad is hasonló a helyzet. Természetes dolog, hogy haragszol magadra emiatt, de szerintem addig örülj, ameddig ezek csak gondolatok.
okt. 28. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Szegény barátnőd 😥
okt. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!